Tijd voor het terras!🌞 

Geniet van de buitenlucht, elkaar en heerlijke hapjes en drankjes. 

πŸ“RESTAURANT 'T BINNENHOF PARK RESTAURANT
πŸšΆβ€β™‚οΈ0 minuten
't Binnenhof is niet zomaar een restaurant maar een echt familierestaurant! Je kunt hier in alle rust uitgebreid lunchen of dineren. Voor of na het eten kunnen de kinderen zich bij 't Binnenhof vermaken in de speeltuin, speelzolder, of heerlijk zwemmen in het overdekte zwembad. De keukencrew zorgt met veel plezier en passie voor het heerlijke eten!


πŸ“EETHUIS/CAFETARIA FAMILY HET HOF
🚲 9 minuten 🚘 5 minuten
Bij Family het Hof in Oldemarkt, kom je thuis! Hier ben je altijd welkom, staat er altijd iets lekkers voor je klaar en is het gezellig. Bij gezelligheid hoort lekker eten en dat vind je bij Family Oldemarkt. Bekijk de heerlijke pngerechten of ga eens voor de Beef special, deze is echt verrukelijk.


πŸ“WOODY'S HOUSE
🚘 15 minuten
Woody's House nodigt u uit om te genieten van zijn heerlijke gerechten, welke allemaal bereid worden in 'Woody's Lab'. Onder andere puur vlees of duurzame vis en vanzelfsprekend vegatarische schotels/


πŸ“HET RIETERSHUIJS
🚲 17 minuten 🚘 10 minuten
Het Rietershuijs is gelegen aan de Kalenbergracht, een ideaal punt om een dagje Weerribben af te sluiten met een heerlijk diner. Daarnaast is ook uw trouwe viervoeter welkom bij het Rietershuijs. Met mooi weer kun je terecht op het terras waar het gezellig borrelen en dineren is een van de lounge zits. Het Rietershuijs werkt met een wisselend menu waar zoveel mogelijk steekproducten in verwerkt worden, een aanrader dus!


πŸ“GEERTIEN MUGGENBEET
🚲 38 minuten 🚘 13 minuten
Deze fijne plek mag niet vergeten worden in het rijtje, absoluut een leuke plek om te bezoeken. Geertien in het plekje Muggenbeet is een welkbekend bergip in de regio. Vroeger voor rietsnijders, turfstekers, vissers, schippers en lokale bevolking, nu een geliefde plek voor een zeer gevarieerd publiek. De gerechten uit de keuken van Geertien zijn zeer gevarieerd, werkelijk voor ieder is er wat wils. Het bedrijf werkt met twee menukaarten, op de dinerkaart zijn vele luxe specialiteiten zoals kalfszweverik, zeetong, seizoen- en streekproducten te vinden.

Vind uw favoriete accommodatie op Villapark de Weerribben

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

0
Loading...Loading...Loading...Loading...Loading...Loading...