Veel gestelde vragen voor Villapark de Weerribben

Onderstaand vindt u antwoord op de meest voorkomende vragen van onze gasten. Wanneer uw vraag hier niet bij staat, verzoeken wij u om het contact formulier in te vullen. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

U bent op de aankomstdag vanaf 16:00 uur welkom om de accommodatie te betreden. Wanneer u eerder aankomt kunt u bij het restaurant terecht voor een kopje koffie of thee of uitgebreid lunchen. 

In iedere woning op Villapark de Weerribben vindt u een koffiezetapparaat (filter).

Het is mogelijk om meerdere woningen naast elkaar te boeken. U kunt dit aangeven in het online boekingsproces, of informeren bij één van onze medewerkers. Wel brengen wij hier voorkeurskosten voor in rekening.

Nee. Bedlinnen zijn onderdeel van de verplichte kosten. U bent verplicht om €9,75 per persoon aan bedlinnen te betalen. Helaas worden er geen uitzonderingen gemaakt.

In een aantal accommodaties is een huisdier toegestaan. U dient uw huisdier bij reservering op te geven (maximaal 2 huisdieren per woning).

U bent verplicht een aanbetaling te doen of € 65 per woning (€ 115, - 12 persoon naar huis en € 250, - 16 en 24 persoon naar huis). Als u het huis schoon en zonder gebreken verlaat, ontvangt u de aanbetaling binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening.

Over het algemeen kunt u een weekend (vrijdag tot en met maandag), midweek (maandag tot en met vrijdag) en week (maandag tot en met maandag of vrijdag tot en met vrijdag boeken). Aangepaste data mogelijk in overleg.

De huur is inclusief de huur van de accommodatie, reserveringskosten en eindschoonmaak. Daarnaast dient u te betalen: bedlinnen, toeristenbelasting en borg. Wanneer u boekt via de online boekingsmodule wordt dit automatisch verwerkt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een medewerkers.

In de woningen zijn geen kinderbedjes aanwezig. Deze kunt u wel bij ons reserveren voor €7,95 per verblijf. Ook kunt u een kinderstoel reserveren.

Nee. Handdoeken zijn niet in de prijs inbegrepen. U kunt een handdoekenpakket bijboeken voor €6,95 per pakket (een pakket bestaat uit een grote en kleine handdoek).

Ja, het is mogelijk om een bepaalde woning te boeken. U kunt kiezen voor een woning op een speciale locatie (aan het meer) of een bepaald woningnummer. U betaalt voorkeurskosten, zodat wij de woning voor u reserveren.

Op de aangegeven vertrekdag dient u vóór 10:00 uur uit te checken. Hier worden geen uitzonderingen in gemaakt.

Wanneer u gaat vissen op het vakantiepark, kan dit zonder visvergunning. Wanneer u buiten het vakantiepark gaat vissen, dient u een visvergunning te kopen. Kijk voor meer informatie op de website.

Wanneer u van te voren aangeeft dat u later aankomt, leggen wij de sleutel voor u klaar. Deze afspraken kunnen wij telefonisch met u maken.

In uw vakantiewoning is gratis WiFi aanwezig. De WiFi code vindt u in het keukenkastje onder de gootsteen.

Bij aankomst ontvangt u een parkmagazine, u kunt op de laatste bladzijde de vertrek informatie invullen. Vervolgens kunt u de magazine en de sleutels in de brievenbus bij de receptie achterlaten. Uw borg wordt, indien er geen schade of gebreken aan de woning zijn, binnen 14 dagen teruggestort.

U kunt uw auto bij de woning parkeren. De woningen beschikken over 2 privé parkeerplaatsen. Indien u met meerdere auto’s komt kunt u deze op de openbare parkeerplaats bij het zwembad of bij de receptie parkeren.

U kunt ons 24 uur per dag bereiken op het telefoonnummer: 0561-451414.

Ja, indien uw visite blijft overnachten, dient u dit de melden. De gasten betalen dan bedlinnen en toeristenbelasting.

Wanneer u niet de volledige borg heeft terug ontvangen is uw woning niet in juiste staat achtergelaten. Denk hierbij aan de werkzaamheden die vermeld staan op de vertrekenvelop. Ook kan het zijn dat er een defect is geconstateerd.