Affiliate programma van Villapark de Weerribben

Affiliate worden van ons vakantiepark

Villapark de Weerribben behoort tot één van de populaire vakantieparken in Overijssel. Het park biedt een ruim aanbod aan accommodaties, zoals luxe bungalows en groepsaccommodaties. Ook beschikt het park over diverse faciliteiten zoals een zwembad, tennisbaan, sport- en spelfaciliteiten, een restaurant en animatie voor kinderen. Wilt u mee profiteren en bijdragen aan het succes van Bungalowpark de Weerribben? Word affilate van Villapark de Weerribben via Tradetracker.com en verdien geld!

Affiliate programma Tradetracker

Villapark de Weerribben werkt samen met Tradetracker en biedt een uniek partnerprogramma. Dit houdt in dat Tradetracker alle nieuwe klanten en verkopen registreert en tevens de uitbetaling verzorgt. Dit betekent dat u gegarandeerd wordt uitbetaald.

TradeTracker biedt websites de mogelijkheid om met hun website inkomsten te genereren. Dit kan door promotie te maken voor de bij deze affiliate netwerken aangesloten adverteerders. Deze adverteerders stellen daarvoor promotiemateriaal ter beschikking (banners, tekstlinks, advertorials, e.d.) die u als affiliate op uw site(s) en in uw nieuwsbrieven kunt plaatsen. U kunt affiliate worden als u eigenaar bent van een website en interesse hebt om geld te verdienen aan uw bezoekers. Deelname aan dit programma is kosteloos.

Hoe werkt het partnerprogramma?

Via het partner programma kunt u eenvoudig iedere willekeurige accommodatie uit ons assortiment via uw site promoten. De verwerking, verzending en facturering van reserveringen nemen wij voor onze rekening. En uiteraard is onze klantenservice het aanspreekpunt voor alle vragen en opmerkingen van de klant gedurende de reservering. Het enige dat u hoeft te doen, is het maken van een link tussen uw site en die van ons en uw commissie in ontvangst nemen.

Invulling van het programma

U kunt op diverse manieren een invulling geven aan partnerschap: Banners in diverse standaard maten die via uw website verwijzen naar onze parken. Deeplinks en/of tekstlinks, deze verwijzen naar specifieke pagina’s op een van de 4 websites. Via het netwerk van TradeTracker worden uitingen automatisch bijgewerkt op uw site. U beschikt altijd over de meest actuele aanbiedingen en promotiemateriaal wat de resultaten zeker ten goede zal komen.

De commissie

Wanneer uw bezoekers op onze website tot een sale zijn overgaan en er een eerste aanbetaling is gedaan, betalen wij u commissie.

Hoe kan ik mij aanmelden als partner?

Ga naar Tradetracker en meld u aan als publisher. Meld u daarna aan voor de campagnes van Villapark de Weerribben (weerribben.nl). Kies een tekstlink, flash-, gif- of jpeg-banner en plaatst deze op uw website. Wanneer een bezoeker via uw website een boeking maakt voor ons park, wordt de commissie automatisch bijgeschreven op uw account. Zodra de boeking definitief is, wordt deze door ons goedgekeurd. Uw uitbetaling wordt door Tradetracker verzorgd.