Healthy Days | Villapark de Weerribben, Nederland

30 september, 1 & 2 oktober 2022. Een gezellig festival vol activiteiten in het Klimbos in Paasloo op 5 minuten loopafstand van Villapark de Weerribben in de Kop van Overijssel.

Eindelijk is het dan zover. Na twee jaren steeds verschuiven, mogen we met veel trots het meest sportieve, gezellige en gezonde event van Noord Nederland presenteren. Een weekend dat vol in het teken staat van goed en gezellig bewegen, mentale gezondheid, lekker & gezond eten en dat alles in het mooiste natuurgebied van Nederland, net Nationale park Weerribben Wieden.

Naast de Weerribben-Wieden -Wandel driedaagse kun je in dit weekend ook 1, 2 of 3 dagen deelnemen aan de Weerribben-Wieden-Fiets-driedaagse, is er een alternatieve driedaagse die bestaat uit een dag triatlon, een dag kickbiken en een dag Mountainbiken. Daarnaast is er ook een scootmobiel driedaagse. Oftewel bewegen en recreëren in de natuur. 

Vind uw favoriete accommodatie op Villapark de Weerribben

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

0
Loading...Loading...Loading...Loading...Loading...Loading...