Ontdek het spannende spel: Prison Break Paasloo

Hoe heeft het ooit zo ver kunnen komen? Kun je ooit weer in vrijheid leven? Je staat op het punt aan boord te gaan van het gevangenentransport van de Penitentiaire Inrichting Paasloo. De bus brengt je naar één van de taaiste en gewelddadigste gevangenissen van Nederland. Hier moet je de komende jaren zien te overleven. Ontkomen lijkt nu echt niet meer mogelijk, of is er toch een kans om aan dit noodlot te ontsnappen?

Durf je een ultieme ontsnappingspoging te wagen? Samenwerken met je medegevangenen is vereist. Als het lukt om uit de bus te ontsnappen lijkt een vlucht door het aangrenzende bos de beste optie. Aan de andere kant van het bos hoor je de motor van de mogelijke vluchtauto draaien. De bestuurder wil best een handje helpen, maar alleen als je hem het wachtwoord weet te vertellen. Om achter het wachtwoord te komen moet je onderweg de nodige uitdagingen aangaan en je hoofd koel houden, anders is één van de andere teams je voor en zit je diezelfde avond alsnog in de bak.

Prison Break Paasloo is de nieuwe escape sensatie. Samen met je vrienden, familie of collega’s strijd je in teams tegen elkaar om als eerste te ontsnappen. Kijk voor meer informatie op Facebook of op de website. 

Prison break Paasloo is mogelijk gemaakt door Escaperoom de slager van Oldemarkt en Café-Restaurant ’t Binnenhof. Het spel begint en eindigt altijd in of bij ’t Binnenhof. Bij  minder weer worden er paraplu’s en poncho’s meegeven. Het spel wordt het gehele jaar door gespeeld. Bij (invallende) duisternis worden er zaklampen en dergelijke meegegeven of kunnen  ze met opdrachten verdienen.

- Speeltijd: 120-150 minuten
- Prijs: €17,50 per persoon bij een groep van 10-15 speler (inclusief 2 consumpties)
- Prijs: €15,- per persoon bij een groep van 16 of meer personen (inclusief 2 consumpties)
- Er wordt geen kinderprijs gehanteerd (minimum leeftijd 10 jaar)
- Goed voor teambuilding