Safe Stay

Voor uw en onze veiligheid
Op onze parken nemen wij diverse maatregelen om u en onze medewerkers te beschermen. Hierbij volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Volg altijd de richtlijnen en instructies van onze medewerkers. Zo kunt u veilig en zorgeloos genieten van uw verblijf.

Algemene maatregelen:
- We houden minimaal 1,5 meter afstand.
- We vinden het fijn elkaar te begroeten, maar doen dit op afstand en schudden geen handen.
- We wassen regelmatig onze handen met zeep. Er zijn op meerdere plekken desinfectiezuilen te vinden.
- We niezen en hoesten in onze elleboog.  

Inchecken en uitchecken
- Kom met maximaal 1 persoon per vakantieverblijf naar de receptie om in- en uit te checken (geen gezelschap/groep/gezin).

Uw accommodatie
- Zoals altijd maken wij u en vakantieverblijf goed schoon. In deze tijd doen we dat nog grondiger. Denk hierbij aan aan het luchten van uw verblijf voor aankomst, het gebruiken van een nieuwe doek voor iedere ruimte en extra aandacht voor contactpunten, zoals deurklinken, handvaten en lichtknopjes.

Alle faciliteiten
- Het aantal bezoekers is per faciliteit beperkt. Om de 1,5 meter afstand te garanderen kan bij sommige faciliteiten de groepsgrootte beperkt zijn, zoals bijvoorbeeld bij de receptie en het afhalen van maaltijden. De rest van uw gezelschap kan uiteraard buiten even wachten.
- Op diverse plekken zijn looproutes aangebracht. Hiermee voorkomen we dat binnenkomende gasten en uitgaande gasten elkaar te dicht moeten passeren. De looproutes zijn gemakkelijk te herkennen aan de stickers op de vloer.
- In openbare ruimtes is het dragen van een mondkapje verplicht.
- U kunt contant betalen en pinnen, bij voorkeur contactloos. Pinnen is veiliger omdat we hiermee handcontact vermijden.
- Veel faciliteiten hebben een plastic scherm. Zo kunnen onze medewerkers u op een veilige manier te woord staan.

Zwembaden
- Het zwembad is tot en met dinsdag 2 maart gesloten.
Eten en drinken
- Alle eet- en drinkgelegenheden in Nederland zijn voorlopig dicht. Op onze parken bezorgen we ontbijt en maaltijden bij je vakantieverblijf. .
- Bij bezorgen of bij afhalen plaats je een bestelling digitaal of bij een medewerker op 1,5 meter afstand.

Fietsverhuur
- We raden aan om de fietsen zoveel mogelijk vooraf te boeken.
- Bij het in ontvangst nemen van de bon, gaat u akkoord met de voorwaarden.

Binnen- en buitenspeeltuinen
- Het spelen in de binnen- en buitenspeeltuin is altijd op eigen risico. We vragen ouders om op afstand toezicht te houden op hun kinderen.
- Om te voorkomen dat andere kinderen ziek worden, vragen we u om zieke kinderen niet te laten spelen in de speeltuinen.
- Schone handen zijn belangrijk! Daarom moeten alle kinderen voor gebruik hun handen wassen/ontsmetten.