Visvakantie in Nederland op Villapark de Weerribben in Paasloo, Overijssel

Bent u een fervent visser die op zoek is naar een visvakantie of karpervisvakanties in Nederland? Dan bent u bij Villapark de Weerribben, nabij Nationaal Park de Weerribben aan het juiste adres. Het vakantiepark beschikt over twee visvijvers, waar ook diverse vakantiehuizen met vissteiger aan liggen. Een perfecte ligging, zodat u een dagje kunt vissen vanuit uw eigen achtertuin! Op het bungalowpark bent u geen visvergunning nodig. Wilt u in de regio vissen, dan kan het zijn dat u een vergunning nodig bent. In enkele gebieden is het zelfs verboden te vissen. Het is bij ons niet mogelijk om een vishengel te kopen, daarvoor verwijzen we u graag door naar de viswinkel in Steenwijk. 

Visvakantie: Boek een vakantiehuis met vissteiger

Bij Villapark de Weerribben kunt u dankzij de vele faciliteiten een visvakantie goed combineren met een gezinsvakantie. Terwijl u geniet van een dagje vissen kunnen de kinderen zich vermaken in het zwemparadijs, een potje tennissen op de tennisbaan, dieren kijken in de dierenweide of deelnemen aan leuke activiteiten van het recreatieprogramma. Daarom zijn visvakanties bij Vakantiepark de Weerribben een geslaagde vakantie voor uw hele gezin!

Volop watersport plezier en vertier

Het water van de visvijvers wordt niet alleen gebruikt voor een visvakantie, maar ook voor diverse sport- en spelactiviteiten op het water. Stap in de populaire aquabubble en beleef hoe het is om te lopen op het water. Tijdens warme zomerdagen kun je zelfs een duik nemen in de visvijver of met bootjes en/of kano’s de visvijver(s) verkennen.

Vind uw favoriete accommodatie op Villapark de Weerribben