Fietsverhuur bij Villapark de Weerribben in OverijsselšŸš“

 Let op: Alleen voor gasten van Vakantieparken Weerribben Wieden 

De mooie omgeving van Vakantiepark de Weerribben vraagt om een verkenningstocht op de fiets. De prachtige omgeving biedt niet voor niets 1 van de grootste fiets- en wandelnetwerken! Neemt u uw fiets niet mee op vakantie? Dan kunt u toch genieten van fietstochten. U huurt dan een van de vele fietsen bij de receptie, die indien naar wens meteen voor u klaar staan.

 Bekijk ook eens de website van Nationaal Park Weerribben Wieden voor mooie fietsroutes.Ā  

Skelterpret

Skelteren is een van de leukste en veiligste manieren voor kinderen om zich voor te bewegen en daarnaast super cool! Een skelter is voor kinderenĀ  een soort van kleine versie van een auto. Een skelter huren voor uw kind is dan ook een van de tips die wij u zeker mee geven!

Fietsverhuur Weerribben

Eindeloos fietsen door de prachtige natuur van de Weerribben of een dagje fietsen in Giethoorn. Een mooiere bezigheid gedurende uw vakantie is er bijna niet. Wie houdt van rust, ruimte, een adembenemende natuur en lekker actief bezig zijn, gaat fietsen in de prachtige regio van ons bungalowpark. Villapark de Weerribben verhuurt onder andere dames- heren- en kinderfietsen, maar ook een elektrische fiets bevindt zich in ons aanbod! Bij de receptie kunt een groot aantal van een van onze fietsroutes verkrijgen, zodat u optimaal kunt genieten van de prachtige omgeving.

Elektrische fietsverhuur

Het vakantiepark beschikt ook over enkele elektrische fietsen, deze e-bikesĀ bieden trapondersteuning wanneer nodig. Trek u er een dagje op uit?Ā Ā Dan is een elektrische fiets een perfecte mogelijkheid.Ā Ontdek de prachtige natuur van Nationaal Park Weerribben Wieden per fiets.Ā 

Vanwege het grootste succes van o.a. de elektrische fiets is vooraf reserveren noodzakelijk. om eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Wilt u een kinderfiets in de periode van 1 november t/m 1 april (laagseizoen)? Graag van te voren reserveren. 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.