Geniet van een heerlijke vakantie met kinderen bij Villa park de Weerribben

Bent u op zoek naar een kindervakantie dan bent u bij bungalowpark de Weerribben aan het juiste adres! U kunt bij ons een vakantie huis huren voor een weekendje weg of een kindvriendelijke vakantie.

Het vakantiepark biedt een legio aan faciliteiten. De kids kunnen een duik nemen in het overdekte zwembad, een bezoekje brengen aan de dieren in de dierenweide, spelen in de speeltuin, de speelzolder of op een springkussen, lopen op het water in de aquabubble, tennissen, skelteren over het park, kanöen en meer! Er worden genoeg activiteiten voor kinderen georganiseerd, zij zullen zich geen moment vervelen! Gedurende de feestdagen zoals Pasen, Hemelvaart & Kerst worden er talloze activiteiten georganiseerd door het animatie en Berend de Bever. Zo kunnen de kids met Pasen o.a. eieren schilderen en brengt de Paashaas een bezoek aan het park. Het restaurant serveert tijdens de feestdagen speciale kindermenu’s zodat zij hun buikjes lekker rond kunnen eten. Tijdens de schoolvakanties wordt er een recreatieprogramma georganiseerd die zullen bijdragen aan een onvergetelijke gezinsvakantie.

 • Speelzolder
 • Skelteren
 • Dierenweide
 • Animatie (tijdens vakanties)
 • Speeltuin
 • Zwembad
 • Baby-/peuter-/kleuterbadje
 • Klimbos
 • Kevertje Kees pad
 • Tennisbaan
Spelenderwijs de natuur beleven

Wilt u uit met kinderen? De omgeving van Villapark de Weerribben een prachtige locatie voor kindervakanties. Dankzij de prachtige ligging in Nationaal Park Weerribben, kunnen de kinderen een indrukwekkende natuur beleven. Neem uw kinderen een dag mee naar het natuurgebied. Gegarandeerd dat uw kinderen hun ogen zullen uitkijken. Wellicht vangt u een glimp op van de Roerdomp, Zwarte Stern, Visotter of één van de andere moeras- en watervogels. Vaar langs eendenkooien of leer de kinderen spelenderwijs de natuur kennen via de Zompies Wandelroute of via het Kabouterpad. Op het vakantiepark zelf kunnen de kids op spelenderwijze de natuur leren kennen met het kevertje keespad. Een educatieve zoek- speel- en beleefroute met Kevertje Kees in de hoofdrol.

Vakantie met baby

Ook voor een vakantie of weekendje weg met uw baby biedt Villapark de Weerribben u genoeg faciliteiten. Om onze luxe vakantiehuizen “babyproof” te maken kunt u baby- en kinder items zoals een baby bed, baby bad en kinderstoel te huren. Tevens bieden wij tegen een speciaal tarief een Babypakket aan, bestaande uit een baby bed, kinderstoel en baby bad Daarnaast kunt u in het verwarmde en overdekte zwembad met uw baby gaan babyzwemmen. Gegarandeerd dat uw kleine dit fantastisch vindt!

Vooraf te reserveren, neem hier contact met ons op: 

 • Kinderstoel: €3/dag 
 • Kinderbed: €3/dag
 • Kinderbad: €3/dag
 • Kinderlakenpakket: €4/dag
Kinderactiviteiten in de omgeving

Naast het natuurgebied zijn er diverse kinderactiviteiten voor een geslaagd dagje uit. Wat denkt u van het prachtige waterdorp Giethoorn, met een leuk museum voor kinderen: Museum de Oude Aarde waar kinderen goud kunnen zoeken of een kristallenbol kunnen kraken? Dierenpark Taman Indonesia, een Indonesisch dierenpark met indrukwekkende diersoorten? Of de Orchideeënhoeve waar de kids papegaaitjes kunnen voeren, kunnen spelen in het mangrovebos, vlinders kunnen kijken in de Vlindervallei of kunnen deelnemen aan de spannende jungle speurtocht! Dit is slechts een kleine greep uit het ontelbare aanbod van deze prachtige regio. Een uitje met kinderen was nog nooit zo leuk!