Vergaderen: Zakelijke bijeenkomsten, overnachten en teambuilding op een bijzondere vergaderlocatie bij Villapark de Weerribben

Vergaderen op een bijzondere vergaderlocatie? Deze vergaderlocatie in Paasloo, op de grens van Overijssel en Friesland, is een gezellig en sfeervol restaurant waar u rustig kunt vergaderen, lunchen en dineren. Door de vele mogelijkheden is er voor ieders wat wils; kleine of grotere groepen, een korte vergadering met koffie en thee tot een compleet verzorgd vergaderarrangement met overnachting.

Van vergaderarrangementen, overnachtingen tot teambuilding activiteiten. Als u opzoek bent naar een vergaderlocatie met diverse mogelijkheden, dan bent u bij Restaurant ’t Binnenhof bij het juiste adres. Met zorg hebben wij diverse arrangementen samengesteld.

In alle rust en ruimte vergaderen, de weg naar de locatie toe draagt hier al aan bij. De vergaderlocatie ligt middenin een landelijk gebied en ligt bij Nationaal Park Weerribben Wieden. Dus ook voor een uniek vergaderlocatie of natuurlijk vergaderen bent u hier op het juiste adres!

Top 5 redenen om te kiezen voor Restaurant ‘t Binnenhof:

1 - Ruime parkeergelegenheid
2 - Locatie; landelijk gelegen en nabij Nationaal Park Weerribben – Wieden (inclusief Giethoorn)
3 - Beschikking over alle standaard vergaderfaciliteiten
4 - Overnachtingsmogelijkheden 
5 - Vele teambuildingsactiviteiten; zowel outdoor en indoor op een locatie!

Kortom een inspirerende locatie wat zich goed verleend voor vergaderingen, bijeenkomsten, teambuilding, teamuitjes en meer.

Heeft u andere wensen of ideeën, laat het ons gerust weten en wij bespreken graag met u de eventuele mogelijkheden om een passend programma of arrangement samen te stellen. Stuur een mail naar: zakelijk@weerribben.nl

Loading...