Een weekendje weg met je vriendinnen

Kom samen met je vriendinnen genieten van een onvergetelijk weekendje weg op Villapark de Weerribben! Speciaal voor jullie heeft Villapark de Weerribben een compleet verzorgd vriendinnen arrangement samengesteld, zodat jullie nergens meer aan hoeven te denken. En voor grotere groepen is er zelfs een groepsaccommodatie aanwezig, zodat iedereen gezellig mee kan!

Het programma van het vriendinnen arrangement ziet er als volgt uit:

Vrijdag:
Vanaf 12.00 uur zijn jullie van harte welkom om gebruik te maken van alle faciliteiten op het park of om de prachtige omgeving te verkennen. Om 16.00 uur kunnen jullie inchecken bij de receptie en ontvangen jullie de sleutels van jullie bungalow. Aansluitend zijn jullie van harte welkom voor een High Wine of High Beer in het gezellige restaurant.
Zaterdag:
Begin de dag goed met een compleet verzorgd ontbijt dat bij jullie bungalow wordt bezorgd. Om 10.30 uur kunnen jullie deelnemen aan een workshop naar keuze in het restaurant. Daarna genieten jullie van een heerlijke tosti in het restaurant. In de avond wordt er een BBQ of gourmet bij jullie bungalow bezorgd, zodat jullie gezellig samen kunnen dineren.
Zondag:
Ook op zondag worden jullie weer verwend met een compleet verzorgd ontbijt dat bij jullie bungalow wordt bezorgd. Daarna is het helaas tijd om uit te checken en terug te keren naar huis.

Tijdens jullie verblijf kunnen jullie genieten van alle faciliteiten die Villapark de Weerribben te bieden heeft, zoals het verwarmde binnenzwembad, de tennisbaan en het speelveld. Daarnaast is er genoeg te beleven in de prachtige omgeving van de Weerribben. Maak bijvoorbeeld een wandeling of fietstocht door de natuur of breng een bezoek aan het gezellige stadje Giethoorn, dat op slechts een steenworp afstand van het park ligt.

Boek nu het vriendinnen arrangement bij Villapark de Weerribben en geniet samen met je vriendinnen van een onvergetelijk weekendje weg in de prachtige natuur van de Weerribben!

Goed om te weten
  • Arrangement is mogelijk bij minimaal 4 deelnemers.
  • Bovengenoemd arrangement is exclusief verblijf.
  • Het arrangement kunt u bijboeken bij een weekend arrangement.
  • Arrangement is exclusief dranken, tenzij anders aangegeven.
Prijs

Prijs op aanvraag 

0
Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...