Villapark de Weerribben

Paasloo, Overijssel, Nederland
  • Ruime Villa’s met privacy
  • Overdekt (Kinder-) Zwembad
  • Indoor én outdoor activiteiten

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Het Ultieme Fit en Fun Arrangement op Villapark de Weerribben: Padel, Klimbos, Sup en Kano Avontuur 

Bent u op zoek naar een onvergetelijke dag vol sport, plezier en natuur? Ontdek dan ons unieke Fit en Fun arrangement op het betoverende Villapark de Weerribben. Gelegen te midden van de natuurpracht biedt deze speciale dagactiviteit een perfecte mix van opwindende activiteiten, waaronder padellen, klimbos avonturen, suppen en kanoën.

Padellen: Een Sportieve Start van jouw Dag op Villapark de Weerribben

Begin de dag met een energieke sessie padellen, omringd door de serene schoonheid van Villapark de Weerribben. Het moderne padelveld staat garant voor plezier en uitdaging, terwijl je geniet van de frisse lucht en het groene landschap.

Klimbos Avonturen op Villapark de Weerribben: Adrenaline en Plezier

Vervolg je avontuur met een bezoek aan het klimbos op Villapark de Weerribben. Hier wachten uitdagende parcoursen en boomtopavonturen op je, waardoor je niet alleen je lichaam traint, maar ook een flinke dosis adrenaline ervaart.

Suppen op het Water: Een Unieke Ervaring op Villapark de Weerribben

Na de spanning van het klimbos is het tijd voor ontspanning op het water. Stap op een stand-up paddleboard (sup) en glijd rustig over de waterwegen van Villapark de Weerribben. Geniet van de natuurlijke omgeving terwijl je je balans houdt op je board.

Kanoën door de Natuur: Ontspanning in de Weerribben

Sluit de dag af met een ontspannen kanotocht door de betoverende natuur van het gebied Weerribben Wieden. Peddel op je eigen tempo en laat de rustgevende omgeving op je inwerken. Een perfecte manier om de dag in stijl af te sluiten.

Dit Fit en Fun arrangement op Villapark de Weerribben belooft niet alleen een actief weekend maar ook een kans om de natuur op een unieke manier te ervaren. Reserveer nu en beleef een dag vol sport, avontuur en plezier te midden van een prachtige omgeving!

Ontdek de vrijheid om te kiezen tussen een boeiend potje padellen of een ontspannende ronde avonturengolf. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om jouw wateravontuur zelf vorm te geven. Kies tussen het rustige peddelen op een stand-up paddleboard (sup), het verkennen van de waterwegen met een kano of geniet simpelweg van een verfrissende zwemactiviteit (met een zwemactviteit) in het zwembad. Wat je voorkeur ook is, ons veelzijdige aanbod staat garant voor een dag vol plezier en keuzemogelijkheden op Villapark de Weerribben!

€42,50 per persoon (exclusief verblijf)