Villapark de Weerribben

Paasloo, Overijssel, Nederland
  • Ruime Villa’s met privacy
  • Overdekt (Kinder-) Zwembad
  • Indoor én outdoor activiteiten

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Escape Game Avontuur: Weekend at the Prison in Overijssel

Een crimineel goed vriendenweekend in Overijssel,

Ontdek de ultieme Escape Room-ervaring met Prison Break Paasloo in Overijssel. Stap aan boord van het gevangenentransport naar de beruchte Penitentiaire Inrichting Paasloo en ontrafel of ontsnapping mogelijk is. Geniet van een crimineel goed vriendenweekend gevuld met spanning, avontuur en culinaire hoogtepunten.

Ben jij en je vrienden gepassioneerde Escape Room-liefhebbers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging? Maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur met "Escape Game: Weekend bij de Gevangenis" bij Prison Break Paasloo in het pittoreske Overijssel.

Stap in de wereld van spanning en mysterie terwijl je aan boord gaat van het gevangenentransport naar de Penitentiaire Inrichting Paasloo. Deze gevangenis staat bekend als een van de meest uitdagende en gewelddadige in Nederland. De vraag is: kun je ooit weer in vrijheid leven, of is ontsnappen aan dit noodlot nog mogelijk?

Bij aankomst word je verwelkomd met een warme consumptie, waarna het avontuur begint met 2x ontbijt, een heerlijk 3-gangendiner, een ontspannen picknick en de opwindende Escape game. De dag wordt afgesloten met een keuze tussen een sfeervolle barbecue of een smakelijke gourmetavond.

Prison Break Paasloo biedt niet alleen een spannende Escape Room-ervaring, maar ook een compleet pakket aan activiteiten en culinaire hoogtepunten. Dit vriendenweekend in Overijssel belooft niet alleen avontuur en uitdaging, maar ook onvergetelijke herinneringen.

Grijp deze kans om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en onderwerp jezelf aan de ultieme test van vriendschap en intelligentie. Boek nu jouw Escape Game Weekend bij Prison Break Paasloo en ontdek of jij en je vrienden de moeilijkste gevangenis kunnen overleven. Maak van je vriendenweekend een crimineel goede herinnering!

Dit alles voor slechts €177,00 per persoon (exclusief verblijf).